KONYA VALİSİ CÜNEYİT ORHAN TOPRAK’TAN BAŞKAN AHMET PEKYATIRMACI’YA ZİYARET

Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak 31 Mart Yerel Seçimlerinde Selçuklu ilçesinde yaşayan vatandaşların teveccühüyle başkan seçilen Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’yı makamında ziyaret ederek elde ettiği başarı sebebiyle kendisini tebrik etti. Konya’da bütün kurumların uyum içerisinde çalıştığını ifade eden Vali Toprak bundan sonra da aynı uyum içersinde Konya için çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Selçuklu Belediye Başkanı  Ahmet Pekyatırmacı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek: “Selçuklu’da ortak akıl ile şehri yönetmek bir gelenek haline geldi ve bu gelenekte kurumlarımız da uyum halinde çalışarak şehri daha ileriye taşımanın gayreti içersindeler. Bu azim ve gayretle görevimizi yerine getirmek için çalışacağız” dedi.

Başkan Pekyatırmacı ziyaretin sonunda Vali Toprak’a Selçuklu Belediyesi tarafından yayın hayatına kazandırılan “Panorama Mekke-i Mükerreme” eserini takdim etti.