Selçuklu ilçesinde bulunan 125 okul, 83.455 öğrenci ve 4.115 öğretmeni kapsayan Selçuklu Değerler Eğitimi Projesi gerçekleştirildi. Selçuklu’daki tüm ilk ve ortaokulların tamamın da 8 değer (sorumluluk, yardımseverlik, adalet, dostluk, doğruluk, sabır, saygı, öz denetim) eğitim öğretim dönemi süresince 5 milyonun üzerinde yayınla bu değerlerin anlatılması sağlandı. SEDEP; Selçuklu Belediyesi, Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi ile birlikte yürütülmektedir.

SEDEP Yardım Konvoyu; Selçuklu sınırları içerisinde bulunan tüm ilk ve orta okullardan toplanan 6 kamyon yardım malzemesi, Gaziantep’in İslahiye İlçesinde bulunan Suriyeli yetim ve öksüzlere gönderildi.

SEDEP kapsamında “Hayatı Paylaşmak İçin Engel Yok” sloganıyla hayata geçen projede 490 gönüllü öğrenci ile 17 okulda özel eğitim alan 490 öğrencimiz bir araya gelerek çeşitli aktiviteler yaptılar.