BAŞKAN PEKYATIRMACI; "KURBAN PAYLAŞMAK İÇİN FIRSATTIR"

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Pekyatırmacı mesajında şu ifadelere yer verdi;

Sevgi, saygı ve kardeşlik atmosferinin yaşandığı bayram günleri İslam Alemi için özel günlerdir. Yardımlaşma, dayanışma ve yoksulların sevindirildiği Kurban Bayramı dünyanın hangi coğrafyasında olursa olsun tüm Müslümanları ortak duygularda buluşturan manevi bir gündür. Bu müstesna günler daha çok kucaklaşmak ve kaynaşmak için önemli birer fırsattır. Bayramı fırsat bilip uzun süredir görmediğimiz akrabalarımızı, eş ve dostlarımızı, yaşlılarımızı ve düşkünlerimizi ziyaret ederek onların gönüllerini almalıyız. Kırgınlıklarımız, dargınlıklarımızı ve küskünlüklerimizi unutarak kardeşçe kucaklaşmalı ve bayram sevincini hep beraber yaşamalıyız.

Bu mübarek vakitlerin İslam Coğrafyasına huzur getirmesini ve tüm Müslüman mazlumlar için birer kurtuluş vesilesi olmasını diliyorum. Mübarek topraklarda Hac farizasını yerine getiren kardeşlerimizin hacları mübarek olsun. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde nice bayramlara erişmeyi diliyorum.”

Başkan Pekyatırmacı mesajının sonunda Selçuklu Belediyesi tarafından vatandaşların Kurban Bayramını rahat bir ortamda geçirmelerini sağlamak amacıyla her türlü önlemin alındığını ve bayram süresince nöbetçi ekiplerin ve Acil Müdahale Ekibinin 24 saat görev başında olacağını sözlerine ekledi.