BAŞKAN PEKYATIRMACI; "DAHA GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN İSTİHDAMA ÖNEM VERİYORUZ"

Selçuklu Belediyesi tarafından her hafta farklı bir bölgede gerçekleşen Cuma buluşmaları devam ediyor. Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı bu haftaki adresi 1. Organize Sanayi bölgesi oldu. 1. Organize Sanayi Saray Camii’nde kılınan Cuma namazının ardından vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Pekyatırmacı, belediye hizmetleriyle ilgili olarak vatandaşlardan gelen istek ve önerileri dinledi.

Cuma buluşmalarında, Başkan Pekyatırmacı’ya Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer,Selçuklu Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Avcıoğlu, Ak Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı üyeleri, Selçuklu Belediyesi Başkan Yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve birim müdürleri eşlik etti.

Türkiye’nin bulunduğu coğrafyada daha güçlü olması gerektiğini, bunun için de önemli adımlar atıldığını ifade eden Başkan Pekyatırmacı, ülke kalkınmasında istihdamın önemine dikkat çekerek şunları söyledi; "Binlerce insanımıza istihdam imkânı sağlayan sanayi tesislerimiz ekonomimize doğrudan etki etmektedir. Eğer üretim, istihdam ve ihracat olursa kalkınabilir, üreterek dünya ile rekabet edebiliriz. Hem güçlü olmak ve hem de tüm dünya ülkeleri ile rekabet eden bir ülke olmak zorundayız. Ülkemizi hedefinden ayırmak isteyenler, bu istikrar ortamının bozulmasını isteyenlere rağmen işimize daha çok sahip çıkmalı, ne yapıyorsak onu en iyi şekilde yapmanın gayreti içinde olmalıyız. Bu süreçte sizlerin emekleri ve alın teri çok önemlidir. Emeklerinizin karşılığı bereketli olsun. Bizler de belediyeler olarak her platformda destek olmaya gayret ediyoruz" dedi.

Selçuklu'nun daha da yaşanabilir bir ilçe olması için her görüşe değer verdiklerini,Cuma buluşmaları ile ihtiyaçların yerinde tespit edilmesine ve sorunların çözümüne büyük katkı sağladıklarını ifade eden Başkan Pekyatırmacı, "Cumanın birlik ve beraberlik ruhuna uygun olarak hemşehrilerimizle bir araya geliyoruz. Bu buluşmalar Selçuklu'da ortak aklın ve istişare kültürünün yaşatılmasına katkı sağlarken, hemşehrilerimizle olan bağlarımızın daha da güçlenmesine de vesile oluyor. Allah beraberliğimizi daim eylesin" dedi.