SELÇUKLU’DA “GÖNÜLDEN NAĞMELER” RÜZGARI ESECEK

Şehrin kültür, sanat ve sosyal yaşamına önemli katkılar sağlayan Selçuklu Kongre Merkezi’nde etkinlikler tüm hızıyla devam ediyor.  Bu etkinlikler kapsamında “Gönülden Nağmeler” isimli Türk Sanat Müziği konseri gerçekleştirilecek.

Selçuklu Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenecek olan "Gönülden Nağmeler" isimli Türk Sanat Müziği konseri ile Konyalı sanatseverler unutulmaz bir gece yaşayacak. Selçuklu Kongre Merkezi'nde 29 Haziran Cumartesi akşamı saat 20.00’da gerçekleşecek etkinlikte, Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Klasik Türk Müziği Korosu sahne alacak.

Şef Necmettin Akben yönetimindeki Gönülden Nağmeler Programı Türk Müziği sanatçılarının solo performanslarının yanı sıra koro olarak seslendireceği eserlerde başta Ömer Faruk Belviranlı olmak üzere,10 yıldan beri Klasik Türk Müziği Korosu ses sanatçısı olarak görev alan Çiğdem Gürdal, lise eğitimi zamanında Türk Halk Müziği Ses Yarışmasında Türkiye Birincisi olan Nilgün Kızılcı, başarılı halk müziği yorumcularından Enver Merallı, Zerrin Naycı, Neşe Dursun Saraç, Suat Kılıç, Turgut Karadeniz’in eşsiz yorumları ile müzikseverlere muhteşem bir gece yaşatacaklar.

29 Haziran Cumartesi akşamı 20.00’da Selçuklu Kongre Merkezi’ nde (SKM) gerçekleşecek Gönülden Nağmeler Programının davetiyeleri SKM Bilet Gişe’ den temin edilmektedir.