BAŞKAN PEKYATIRMACI, “HEMŞEHRİLERİMİZİN DESTEKLERİYLE İSTENEN HİZMETİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ”

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı,"Halk Günü" ve "Cuma Buluşmaları" kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, belediye hizmetlerinin değerlendirildiği vatandaş buluşmalarına aralıksız devam ediyor. Selçuklu’da birliktelik ruhuna uygun bir şekilde gerçekleştirilen programlarda ilçe sakinleri, belediye hizmetleri ile ilgili öneri, istek ve düşüncelerini Başkan Pekyatırmacı’ya birinci ağızdan iletirken, bu buluşmalar hizmet kalitesine katkı sağlıyor.

Mesai gününe ilk olarak belediye meclis salonunda gerçekleştirilen halk günü buluşması ile başlayan Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, daha sonra Cuma Buluşmaları kapsamında Binkonutlar Mahallesi, Süleyman Çelebi Camii’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Pekyatırmacı,  kılınan Cuma namazının ardından esnaf ve vatandaşlarla görüştü.

Cuma buluşmasında Başkan Pekyatırmacı’ya, Binkonutlar Mahalle Muhtarı Fatih Keş, Ak Parti Selçuklu İlçe Teşkilat üyeleri, Selçuklu Belediyesi Başkan Yardımcıları, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri eşlik etti.

“Selçuklu, Her Alanda Güçlü Altyapısı İle Dikkat Çekiyor”

Selçuklu’ da belediyecilik hizmetlerinin ilçe halkının ihtiyaçları doğrultusunda değerlendirildiğini söyleyen Başkan Pekyatırmacı “Hemşerilerimizin sosyal hayat, eğitim, kültür ve spor alanlarıyla daha modern ve mutlu bir Selçuklu’ da yaşamalarını sağlamak için mevcut projelerimizin üzerine her gün yenilerini ekliyoruz. Cuma Buluşmaları ile gücümüzü aldığımız hemşerilerimizle bir araya gelmek yeni hizmet planlarımıza, verimli ve kaliteli yeni projelerimize vesile olmaktadır. Her zaman hemşehrilerimizin yanında olmaya özen gösteriyoruz" dedi.

Cuma buluşmasında okulların tatile girmesiyle birlikte öğrencilerin yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirmelerini isteyen Başkan Pekyatırmacı," Türkiye'nin en büyük ilçelerinde biri olan Selçuklu' da spor ve sporcuya yatırıma devam ediyoruz. Selçuklu bu alanda Türkiye'nin en önde gelen belediyeleri arasındadır. 76 tesisimizde yıl içinde 30 bine yakın sporcumuza hizmet veriyoruz. Tatil dönemine giren çocuklarımızın zihinsel ve bedensel gelişimini sağlamak için modern tesislerimizde çocuklarımıza en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Ayrıca ilçemizde bulunan 77 kütüphanemizde, çocuklarımızın okuma alışkanlıklarını ve bilgi seviyelerini daha da geliştirmeleri için kütüphanelerimize bekliyoruz" dedi.