KARNE FESTİVALİ İLERİ BİR TARİHE ERTELENDİ

Selçuklu Belediyesi tarafından 15 – 16 Haziran tarihlerinde Kelebekler Vadisinde yapılması planlanan Karne Festivali, hafta sonu Konya’da beklenen yoğun yağış nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.  Söz konusu açıklama Selçuklu Belediyesinin sosyal medya hesaplarından da paylaşıldı.

Selçuklu Belediyesinden yapılan açıklamada; Yıl boyunca eğitim öğretim gören öğrencilerin karne heyecanına destek olmak amacıyla Kelebekler Vadisinde her yıl düzenlenen karne festivali, havaların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesinden dolayı hafta sonu beklenen yoğun yağışın programı olumsuz etkileyeceği vurgulanarak organizasyonun ileri bir tarihte yapılacağı ifade edildi.

Açıklamada; “Çocuklarımızın her yıl büyük bir ilgiyle takip ettikleri ve gönüllerince eğlendikleri karne festivali, yine Kelebekler Vadisinde geniş bir alanda hava şartlarının daha iyi olduğu bir tarihte yapılacaktır” denildi.

Selçuklu Çiçek Bahçesi Bakıma Alındı

Açıklamanın devamında,  Kelebekler Vadisinde yer alan Selçuklu Çiçek Bahçesinin de geçtiğimiz günlerde kuvvetli fırtına ve dolu yağışından dolayı olumsuz yönde etkilendiği ifade edilerek, çiçek bahçesinin yeniden tanzim edilmesi ve bakımlarının yapılması için 1 hafta süreyle hizmet veremeyeceği belirtildi.