SELÇUKLU'DA RAMAZAN AKŞAMLARI TERAVİH BULUŞMALARI İLE DAHA DA BEREKETLENİYOR

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Teravih Buluşmaları kapsamında Musalla Bağları, Sancak, Bedir, Mehmet Akif, Şeker ve Hocacihan Mahalleri'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Selçuklu'da Ramazan Ayı'nın bereketi her gün farklı bir mahallede gerçekleşen Teravih Buluşmaları ile devam ediyor. Ramazan Ayı'nın manevi ortamının en güzel şekilde yaşandığı buluşmalarda mahalle sakinleri ile bir araya gelen Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, mahalle sakinlerine yürütülen belediye hizmetleriyle ilgili bilgiler verirken vatandaşların mahalle hizmetleri noktasındaki fikir ve önerilerini de birinci ağızdan dinliyor.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Ak Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı üyeleri, Selçuklu Belediyesi Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri ve birim müdürlerinin de yer aldığı Teravih Buluşmaları kapsamında Musalla Bağları Mahallesi Yeşil Camii, Sancak Mahallesi M.T.A Katip Çelebi Camii, Bedir Mahallesi Selçuklu Camii, Mehmet Akif Mahallesi Hazreti Yunus Camii,  Şeker Mahallesi Alemdar Sultan Camii ve Hocacihan Mahallesi Hocacihan AİHL Tatbikat Camii'nde vatandaşlarla buluştu.

Ramazan’ın birlik, beraberlik ve kardeşlik ayı olduğunu ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ,“Allah’ın biz müminlere bir ihsanı olan Ramazan gece ve gündüzü ile ayrı bir değer taşıyor.  Dua ve istiğfarlar, iyilik ve güzellik ayı Ramazan’ın bereketini tüm şehir olarak yaşıyoruz. Bu ayda sabrın, kardeşliğin, paylaşmanın en güzel örneklerini yaşıyoruz. İnşallah bu ayın manevi iklimi ile Kadir Gecesi’ne ve Ramazan Bayramına kavuşmayı temenni ediyorum” dedi.