BAŞKAN PEKYATIRMACI GECE PERSONELİ İLE SAHURDA BİR ARAYA GELDİ

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü'nde gece mesaisi yapan belediye personeli ile sahur bereketini birlikte yaşayarak aynı sofrada buluştu.

Mümkün olan her fırsatta personeliyle bir araya gelmeye önem veren Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğünde görevli gece mesaisi yapan çalışanlarla sahur yaptı. Tesisler Müdürlüğü'nde gerçekleşen programda Başkan Pekyatırmacı hizmetleri sebebiyle personele teşekkür etti.

Ramazan ayının tüm maneviyatıyla her yeri sardığı gibi Selçuklu’da da dolu dolu yaşandığını ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı: “ Rahmetin, bereketin, birlik beraberliğin, paylaşmanın ve kardeşliğin önemini daha fazla anladığımız mübarek Ramazan ayı birbirimizle olan muhabbetin daha da arttığı bir zaman dilimi. Burada sizlerle sahurun bereketine ortak olarak bunu bir kez daha yakından hissettik. Selçuklu’da iftar ve teravih buluşmalarıyla hemşehrilerimizle bir araya gelirken sizlerle de böyle güzel bir zaman diliminde bir araya gelerek hasbihal etmekten büyük bir mutluluk duyuyorum.” dedi.

Belediyecilik çalışmasının bir ekip işi olduğunu ve birlikte çalışarak başarının elde edildiğini ifade eden Başkan Pekyatırmacı: “ Sizler dışarıda belediyemizin birer temsilcisisiniz vatandaşlarımız sizlerle iletişim kurarken belediyeyle temasa geçmiş oluyor bu anlamda yaptığınız işin önemi daha da artıyor. Bu etkileşimde Selçuklu’da yaşayan sakinlerimizle diyaloğu en üst seviyede tutmamız gerekiyor. Bu noktada hepinizin işinizi en iyi şekilde yapmanın gayreti içinde olduğunuzu biliyorum. İnşallah bu gayret ve hassasiyetinizin artarak devam edeceğine olan inancım tam. Çalışmalarınızda hepinize kolaylıklar diliyor Ramazan ayınızın her anlamda huzurlu ve bereketli bir şekilde geçmesini temenni ediyorum.” dedi.  

Son Haberler

SELÇUKLU BELEDİYESİ ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR

SELÇUKLU BELEDİYESİ ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR

Selçuklu Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği ödüllü kitap okuma yarışmasının başvuruları devam ediyor. 60. Kütüphaneler Haftası etkinlikleri kapsamında 27 Mart’ta online olarak yapılacak olan yarışma 2 farklı yaş kategorisinde gerçekleştirilecek.
SELÇUKLU BELEDİYESİ, “ANADOLU’NUN DİRİLİŞ DESTANI ÇANAKKALE” SERGİSİ BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

SELÇUKLU BELEDİYESİ, “ANADOLU’NUN DİRİLİŞ DESTANI ÇANAKKALE” SERGİSİ BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Selçuklu Belediyesi’nin Çanakkale ruhunu diri tutmak ve ecdadın kanıyla yazılan destanı gelecek nesillere aktarmak amacıyla düzenlediği “Anadolu’nun Diriliş Destanı Çanakkale” sergisi vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.
SELÇUKLU’DA “18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ” ANISINA ANLAMLI PROGRAM

SELÇUKLU’DA “18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ” ANISINA ANLAMLI PROGRAM

Selçuklu Belediyesi Çanakkale Zaferi’nin 109.yılına özel “18 Mart Çanakkale Zaferi Anma Programı” düzenledi. Çanakkale Zaferi’nin Cumhuriyet tarihimizin başlangıcında bir mihenk taşı olarak sürekli durmaya devam edeceğini ifade eden Selçuklu Belediye Başk