BAŞKAN PEKYATIRMACI’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Bölge İdare Mahkeme Başkanı Kemal Kuku , 3.Asliye Ticaret Mahkemesi Başkanı Ali Ekmekcioğlu Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’ya hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Bölge İdare Mahkeme Başkanı Kemal Kuku , 3.Asliye Ticaret Mahkemesi Başkanı Ali Ekmekcioğlu Başkan Pekyatırmacı’yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Bugüne kadar uyum içerisinde çalışarak önemli başarılara imza atıldığını ve bu geleneğin bundan sonra da devam edeceğini ifade eden Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay: “ Bütün çalışmalarımız Konya’yı bir adım daha ileriye taşımak için olmuştur. Bunu yapabilmenin sırrı da birlikte uyum halinde çalışmaktır bu da Konyamızın tarihten bu yana gelen bir geleneğidir.” dedi.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek: “ Konya’nın bu uyum içerisindeki çalışması diğer belediyelerimize de örnek oluyor. Bundan sonraki süreçte de bu ahengi bozmadan çalışmalarımızı sürdüreceğiz ve her güzel şey Konyamız ve Selçuklumuz için diyeceğiz” dedi.