SELÇUKLU KONGRE MERKEZİNDE EZGİ ŞÖLENİ

Sanatçı Mustafa Cihat ve Şair Nurullah Genç Selçuklu Belediyesi tarafından düzenlenecek olan "Ezgilerimiz Bizim" etkinliğiyle Konyalı sanatseverlerle buluşacak.

Selçuklu Belediyesi "Ezgilerimiz Bizim" isimli kültürel etkinlik çerçevesinde sevilen sanatçılar Mustafa Cihat ve Nurullah Genç'i  Konyalılarla buluşturacak. Selçuklu Kongre Merkezi'ndeki konser 2 Mart Cumartesi Günü saat 20:00'de gerçekleştirilecek.

Selçuklu'da kültürel ve sanatsal etkinliklerin vazgeçilmez adresi olan Selçuklu Kongre Merkezi tasavvuf müziğinin sevilen isimlerinden Mustafa Cihat'ın ilahi ve ezgilerinin yanı sıra Şair-akademisyen Nurullah Genç'in şiir dinletileriyle Konyalılara unutulmaz bir gece yaşatacak.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, etkinliğe tüm Konyalıları davet ederek," Kültür ve sanatın önemli merkezlerinden Selçuklu'da  güzel bir etkinliğe daha imza atıyoruz. Kültür hayatının önemli seslerinden Mustafa Cihat ve Nurullah Genç'in  katılacağı "Ezgilerimiz Bizim" isimli konserimize tüm Konyalı hemşehrilerimizi davet ediyorum" dedi.