SELÇUKLU'DA GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ YAPIYORUZ

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Cuma Buluşmaları kapsamında Marangozlar Sanayi esnafıyla bir araya geldi. Cuma Namazını Ağaç İşleri Sanayi Camii’nde kılan Başkan Pekyatırmacı namaz sonrasında vatandaşlarla sohbet etti.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, her hafta farklı bir camide gerçekleştirdiği Cuma Buluşmaları ile mahalle sakinlerinin görüş ve önerilerini almaya devam ediyor. İstişarelerin ve görüş alışverişlerin temel alındığı Cuma Buluşmalarının bu haftaki adresi Marangozlar Sanayi oldu. Başkan Ahmet Pekyatırmacı, Ağaç İşleri Sanayi Camii’nde kılınan namazın ardından esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Belediye hizmetleriyle ilgili olarak vatandaşlardan gelen istek ve önerileri dinleyen Başkan Pekyatırmacı’ya, Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Selçuklu Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Avcıoğlu, Ak Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı üyeleri, Selçuklu Belediyesi Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri  ve birim müdürleri eşlik etti.

Belediyecilikte hizmet etmenin yanı sıra gönüllere de girmenin çok önemli olduğunu ifade eden  Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ,“Selçuklu'da gönül belediyeciliğinin en güzel örneklerini uygulamak için çalışıyoruz. Güleryüzlü, güvenilir ve gayretli belediyecilik anlayışı ile hizmet ürettiğimiz  Selçuklu’da halkımızla güçlü bir bağımız var. Bunda en önemli etken iletişim kanallarımızı daima açık tutarak halkımızla iç içe olmamız. Geleneksel hale getirdiğimiz ve halkımızın yoğun ilgisi ile devam eden Cuma buluşmalarımızı Başkan Yardımcılarından, birim müdürlerimize kadar çok geniş bir katılımla gerçekleştiriyoruz. Böylece sahada yapılan hizmetleri halkımıza birebir anlatırken, yapılacak çalışmalarla ilgili de halkımızla istişarelerde bulunuyoruz” dedi.