14 BİN 700 HANEYE “ÇOK YAŞA BEBEK” HEDİYESİ

Selçuklu Belediyesi, ilçede bebek sahibi olan ailelerin sevincine “Çok Yaşa Bebek”  projesi ile ortak oluyor. Proje kapsamında şu ana kadar 14 bin 700 aile ziyaret edilerek hediyeleri teslim edildi.

Selçuklu Belediyesi Çok Yaşa Bebek Projesi ekipleri, ilçede ikamet eden yeni bebeği olmuş aileleri evlerinde ziyaret ediyor. Ziyarette ailelere içerisinde yeni doğan bebeğin ihtiyacını karşılayacak battaniye, zıbın, bebek ajandası, malzeme çantası, şampuan ve oyuncağın yer aldığı yeni doğan bebek seti hediye ediliyor.

Selçuklu Belediyesi, sosyal sorumluluk projesi kapsamında 2016 yılında başlattığı proje ile bebek sahibi olan ailelerin mutluluğuna ortak olmaya devam ediyor.  İlçede yürütülen fiziki belediyecilik faaliyetleri yanında sosyal belediyecilik faaliyetleri de bebek sahibi olan aileler tarafından büyük takdir görüyor.

“Proje Başarıyla Yürütülüyor”

Selçuklu'da her yıl ortalama 10 bin bebeğin gözlerini dünyaya açtığını ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Selçuklu Belediyesi olarak yürüttüğümüz Çok Yaşa Bebek projesi ile yeni doğan bebeklerimizi evlerinde ziyaret ediyoruz, ailelerimizin mutluluğuna ortak oluyoruz. Dünyaya gözlerini mutlu bir yuvada açan tüm çocuklarımızın sağlıklı ve mutlu birer bireyler olarak yetişmeleri ülkemize ve devletimize hayırlı birer fert olmaları en büyük temennimizdir. Bebek sahibi olan ailelerimize mutlu bir yuva, sağlık ve huzur diliyoruz" dedi.

Proje kapsamında ilçede yeni bebek sahibi olan aileler belirleniyor ve evlere ziyaretler gerçekleştiriliyor. Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’nın hayırlı olsun dileklerini ailelere ulaştıran görevliler daha sonra getirdikleri hediyeyi aileye takdim ediyorlar.  Proje kapsamında Selçuklu Belediyesi şu ana kadar 14 bin 700 ailenin mutluluğuna ortak oldu. Proje Selçuklunun kırsal mahallelerinde de başarıyla uygulanıyor.

Selçuklu Belediyesi’ne “Çok Yaşa Bebek” projesinden dolayı teşekkür eden aileler de duygularını görevli personellerle paylaşarak; “Bu özel ve mutlu günümüzde hatırlandığımızı bilmek çok güzel bir duygu. Bu projenin uygulanmasında önemli emeği olan Selçuklu Belediye Başkanımıza ve bebeğimize ilk hediyeyi ulaştıran görevli personele teşekkür ediyoruz” dediler.