VALİ CANBOLAT'TAN BAŞKAN PEKYATIRMACI'YA VEDA ZİYARETİ

Valiler Kararnamesi ile Bursa’ya atanan Konya Valisi Yakup Canbolat, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı'ya veda ziyaretinde bulundu.

Konya Valiliği görevini yürütürken geçtiğimiz günlerde yayınlanan Valiler Kararnamesi ile Bursa Valiliği’ne atanan Konya Valisi Yakup Canbolat, veda ziyaretleri kapsamında Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı'yı  ziyaret etti.

Konya Valisi Yakup Canbolat'a şehre yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı , Vali Canbolat'ın görevi boyunca Konya insanının da kalbini kazandığını ifade ederken Canbolat'a Bursa Valiliği görevinde başarılar diledi.

Hoşgörü şehri olan Konya'da iki yılı aşkın süredir hizmet etmenin mutluluğunu yaşadığını ifade eden Konya Valisi Yakup Canbolat da kurumlar arası işbirliğinin en güzel yaşandığı şehirlerden birisi olan Konya'da Selçuklu'nun hizmetleriyle ayrı bir öneme sahip olduğunu ifade etti.

Başkan Pekyatırmacı, veda ziyareti anısına Vali Canbolat'a Karahanlı Türkçesi ile Kur'an-ı Kerim Meali hediye etti.