Cuma Buluşması Kampüs Camii'nde gerçekleşti BAŞKAN PEKYATIRMACI "SELÇUKLU'DA GENÇLERE AYRI BİR DEĞER VERİYORUZ"

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Cuma Buluşmaları kapsamında Selçuk Üniversitesi Kampüs Camii’nde öğrenci ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Selçuklu Belediyesi tarafından her hafta farklı bir mahallede gerçekleştirilen Cuma buluşmaları devam ediyor. Hizmet kalitesine katkı sağlayan ve vatandaşların Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı  ile görüşerek istek ve önerilerini birinci ağızdan ilettikleri buluşmalarının bu haftaki adresi Akademi Mahallesi oldu. Cuma Namazını Selçuk Üniversitesi Alaeddin Keykubat Kampüs alanı içerisinde yer alan Kampüs Camii'nde kılan Başkan Pekyatırmacı, namaz sonrası öğrenci ve vatandaşlarla bir araya geldi, belediye hizmetleriyle ilgili gelen istek ve önerileri dinledi.

Programda Başkan Pekyatımacı’ya, Ak Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, Konya Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Babür Özçelik,  Ak Parti Selçuklu İlçe Teşkilat üyeleri, Selçuklu Belediyesi Başkan Yardımcıları, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ve Akademi Mahalle Muhtarı  Abdullah Doğan da eşlik etti.

Selçuklu’nun her geçen gün artan nüfusunun yanı sıra dinamik ve genç bir nüfus yapısına sahip bir ilçe olduğunu ifade eden Başkan Pekyatırmacı ,"İlçemiz genç nüfusu ile ülkemizin önde gelen ve Güçlü Türkiye’nin  merkez ilçelerinden biri. Selçuklu Belediyesi olarak gençlerin milli ve manevi değerlere bağlı bir şekilde geleceğe hazırlanmaları adına eğitim ve gençlik faaliyetlerine büyük önem veriyoruz. Selçuk Üniversitesi'nde eğitim gören ve  bölgemizde yaşayan üniversite gençliğine ulaşmak için Bosna Hersek Mahallesi'ne hizmet veren Talha Bayrakçı Gençlik Merkezimiz üniversite gençliğinden yoğun ilgi görüyor. Burada Selçuklu Gençlik Meclisi eliyle öğrenci toplulukları ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte sürdürdüğümüz sosyal,kültürel ve eğitim programları ile öğrencilerin kişisel gelişimine katkı sağlıyoruz. İnşallah tüm genç kardeşlerimizi merkezimizden faydalanmaya ve buradaki etkinliklere katılmaya davet ediyorum" dedi.

Selçuklu Belediyesi tarafından yapımına başlanan yeni Gençlik Merkezi ve yurt inşaatındaki çalışmalardan da söz eden Başkan Pekyatırmacı, " Selçuklu'da gençlere yönelik faaliyetlere her zaman önem ve öncelik veriyoruz. Bu kapsamda Gençlik Merkezimize gençlerimizin gösterdiği yoğun talep dolayısıyla yeni bir gençlik merkezi daha kazandırmak için çalışmalara başladık ve merkezimizin yapımı devam ediyor. Ayrıca üniversite öğrencilerimizin barınma ihtiyacını karşılamak ve bu noktadaki eksikliği gidermek amacıyla 2 bloktan oluşan yurt inşaatımızda devam ediyor. Tesisimizin tamamlanmasıyla Selçuklu Belediyesi olarak gençlik hizmetlerinde hizmet standardımızı daha da yükseltmiş olacağız" dedi. 

Son Haberler

SELÇUKLU BELEDİYESİ ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR

SELÇUKLU BELEDİYESİ ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR

Selçuklu Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği ödüllü kitap okuma yarışmasının başvuruları devam ediyor. 60. Kütüphaneler Haftası etkinlikleri kapsamında 27 Mart’ta online olarak yapılacak olan yarışma 2 farklı yaş kategorisinde gerçekleştirilecek.
SELÇUKLU BELEDİYESİ, “ANADOLU’NUN DİRİLİŞ DESTANI ÇANAKKALE” SERGİSİ BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

SELÇUKLU BELEDİYESİ, “ANADOLU’NUN DİRİLİŞ DESTANI ÇANAKKALE” SERGİSİ BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Selçuklu Belediyesi’nin Çanakkale ruhunu diri tutmak ve ecdadın kanıyla yazılan destanı gelecek nesillere aktarmak amacıyla düzenlediği “Anadolu’nun Diriliş Destanı Çanakkale” sergisi vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.
SELÇUKLU’DA “18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ” ANISINA ANLAMLI PROGRAM

SELÇUKLU’DA “18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ” ANISINA ANLAMLI PROGRAM

Selçuklu Belediyesi Çanakkale Zaferi’nin 109.yılına özel “18 Mart Çanakkale Zaferi Anma Programı” düzenledi. Çanakkale Zaferi’nin Cumhuriyet tarihimizin başlangıcında bir mihenk taşı olarak sürekli durmaya devam edeceğini ifade eden Selçuklu Belediye Başk