“SELÇUKLU’DA HER FİKRE DEĞER VERİYORUZ”

Cuma buluşmaları kapsamında Hacıkaymak  Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Hatice Hatun Camii'nde kılınan Cuma namazı sonrasımahalle sakinlerinden gelen istek ve önerileri dinledi. Başkan Pekyatırmacı, belediye hizmetleriyle ilgili kendilerine iletilen her fikrin Selçuklu için değerli olduğunu söyledi.

Hizmet kalitesine katkı sağlayan ve vatandaşların Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ile görüşerek istek ve önerilerini ilettikleri buluşmaların bu haftaki adresi Hacıkaymak Mahallesi oldu. Hatice Hatun Camii'de kılınan Cuma Namazının ardından vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Pekyatırmacı, belediye hizmetleriyle ilgili gelen istek ve önerileri dinledi.

Başkan Pekyatırmacı, cuma namazı için camiye gelen çocuklarla da yakından ilgilenerekbir süre sohbet etti. 2018 -2019 eğitim öğretim dönemine başlayan çocuklara derslerinde başarılar dileyen Başkan  Pekyatırmacı, çocukları neşe kaynağı olarak camilerde görmekten dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Cuma buluşmalarında Başkan Pekyatırmacı'ya, Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, İlçe Teşkilat üyeleri, Hacıkaymak Mahalle Muhtarı Emir Güney, Selçuklu Belediyesi Başkan Yardımcıları, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri eşlik etti.

Selçuklu'da her mahalleye yaşam kalitesini arttıracak tesis ve hizmetler kazandırmaya devam ettiklerini ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, "Yönetim kadememizle birlikte cuma gününün bereketini her hafta farklı bir mahallede yaşıyoruz. Hemşehrilerimizle birlikte olduğumuz bu buluşmalar yapılan hizmetlerin anlatılmasına, mahallelerimizin eksiklerinin yerinde tespit edilmesine ve sorunların çözümüne büyük katkı sağlıyor. Selçuklu'da her fikre değer veriyor, her öneriyi dikkate alıyoruz. Hizmet seferberliğimiz artarak devam etmektedir" dedi.

Temel belediyecilik hizmetlerinin yanısıra eğitim, kültür, sağlıkve spor alanlarıyla daha modern bir Selçuklu içinçalıştıklarını ifade eden Başkan Pekyatırmacı, bu amaçlamevcut projelerin üzerine her gün yenilerini eklediklerini belirtti.Başkan Pekyatırmacı, “Cuma Buluşmaları ile gücümüzü aldığımız hemşerilerimizle bir araya gelmek yeni hizmetlere projelerimize vesile olmaktadır. Mahallelerimize yapılan aile yaşam merkezleri, emekli konakları, spor salonları, okullar ve birçok tesisle Selçuklu’yakatma değer sağladık. Bu başarıda halkımızın güven ve desteği en önemli gücümüzdür" dedi.