Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı; “ŞEHRİMİZDE VE ÜLKEMİZDE İSTİHDAMA YÖNELİK ÇALIŞMALARI DESTEKLİYORUZ”

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Cuma Buluşmaları kapsamında  2. Organize  Sanayi Sitesi'nde sanayi çalışanlarıyla bir araya geldi. Cuma Namazını Hacı Ahmet Sarısaman Camii’nde kılan Başkan Pekyatırmacı namaz sonrası esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Selçuklu Belediyesi tarafından her hafta farklı bir mahallede gerçekleştirilen Cuma buluşmaları devam ediyor. Hizmet kalitesine katkı sağlayan ve vatandaşların Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı  ile görüşerek istek ve önerilerini birinci ağızdan ilettikleri buluşmalarının bu haftaki adresi 2. Organize Sanayi oldu. Cuma Namazı’nı Hacı Ahmet Sarısaman Camii’nde kılan Başkan Pekyatırmacı, namaz sonrası vatandaşlarla görüştü, yürütülen belediyecilik hizmetleri hakkında bilgi verdi.

Programda Başkan Pekyatırmacı'ya, Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Ak Parti Selçuklu İlçe Teşkilat üyeleri, Selçuklu Belediyesi Başkan Yardımcıları, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri eşlik etti.

Selçuklu'da Cuma Buluşmaları'nın hizmetlerin anlatılmasına, mahallelerin eksiklerinin yerinde tespit edilmesine ve sorunların çözümüne büyük katkı sağladığını ifade eden Başkan Pekyatırmacı, "Cumanın birlik ve beraberlik ruhuna uygun olarak hemşehrilerimizle bir araya geldiğimiz bu buluşmalar Selçuklu'da ortak aklın ve istişare kültürünün yaşatılmasına katkı sağlarken, hemşehrilerimizle olan bağlarımzın daha da güçlenmesine de vesile oluyor. Selçuklu'nun daha da yaşanabilir bi ilçe olması için her fikri dinliyor, her görüşe değer veriyoruz. Allah bu beraberliğimizi daim eylesin" dedi.

Konya'nın sanayi üretiminde Türkiye'nin lokomotif şehirleri arasında ön sıralarda yer aldığını ifade eden Başkan Pekyatırmacı, 24 Haziran sonrası istikrar ve güven ortamının sürmesinin memnuniyet verici olduğunu ifade etti. Pekyatırmacı," Her biri ayrı bir değer olan ve binlerce insanımıza istihdam sağlayan  sanayi tesislerimiz ekonomimizin çarklarını döndüren büyük dişlilerimiz. Eğer üretim olursa, istihdam ve ihracat olursa kalkınabilir, üreterek dünya ile rekabet edebiliriz. Güçlü ve dünya ile rekabet eden bir ülke olmak zorundayız. Ülkemizin hedefinden şaşmasını isteyenler, bu istikrar ortamının bozulmasını isteyenlere rağmen işimize daha çok sahip çıkmalı, ne yapıyorsak onu en iyi şekilde yapmanın gayreti içinde olmalıyız. Bu nokta da sizlerin emekleri ve alın teri çok kutsal. Allah çalışmalarınızda kolaylık versin. Bizler de belediyeler olarak sizlerin koşullarınızın daha da iyileştirilmesi için gayret içerisindeyiz. "dedi.

Son Haberler

SELÇUKLU BELEDİYESİ ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR

SELÇUKLU BELEDİYESİ ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR

Selçuklu Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği ödüllü kitap okuma yarışmasının başvuruları devam ediyor. 60. Kütüphaneler Haftası etkinlikleri kapsamında 27 Mart’ta online olarak yapılacak olan yarışma 2 farklı yaş kategorisinde gerçekleştirilecek.
SELÇUKLU BELEDİYESİ, “ANADOLU’NUN DİRİLİŞ DESTANI ÇANAKKALE” SERGİSİ BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

SELÇUKLU BELEDİYESİ, “ANADOLU’NUN DİRİLİŞ DESTANI ÇANAKKALE” SERGİSİ BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Selçuklu Belediyesi’nin Çanakkale ruhunu diri tutmak ve ecdadın kanıyla yazılan destanı gelecek nesillere aktarmak amacıyla düzenlediği “Anadolu’nun Diriliş Destanı Çanakkale” sergisi vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.
SELÇUKLU’DA “18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ” ANISINA ANLAMLI PROGRAM

SELÇUKLU’DA “18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ” ANISINA ANLAMLI PROGRAM

Selçuklu Belediyesi Çanakkale Zaferi’nin 109.yılına özel “18 Mart Çanakkale Zaferi Anma Programı” düzenledi. Çanakkale Zaferi’nin Cumhuriyet tarihimizin başlangıcında bir mihenk taşı olarak sürekli durmaya devam edeceğini ifade eden Selçuklu Belediye Başk