BAŞKAN PEKYATIRMACI "EN DEĞERLİ VARLIĞIMIZ ANNELERİMİZDİR"

Anneler günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayan  Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, "Peygamberimiz tarafından yüceltilen annelerimiz  her zaman sevgi, saygı ve iyiliğe layıktır" dedi.

Anneler Gününü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayan Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, "Anne, ailenin ve toplumun en değerli varlığıdır. Her yerde onun varlığını ve şefkatini hissetmek, görmek mümkündür. "Cennet anaların ayakları altındadır" ifadesi ile Peygamberimiz tarafından yüceltilen anneler, her zaman sevgi, saygı  ve iyiliğe layıktır. Toplumumuzun ve ailenin temelini oluşturan anne, geleceğimizi şekillendiren ve yönlendiren bir en değerli varlığımızdır" dedi.

Toplumun temelinin aileye dayandığını ve aile içinde annelerin çok önemli bir yere sahip olduğunun altını çizen Başkan Pekyatırmacı, "Selçuklu Belediyesi olarak ailenin temel taşı olan annelerin sosyal ve kültürel hayatını zenginleştirmek için birçok çalışma yürütüyoruz.Selçuklu'da hizmet veren aile yaşam merkezleri, hanım lokalleri ile aileyi mutlu etmeyi hedefliyoruz" dedi.

Pakyatırmacı, "Bu vesile ile sevginin, merhametin, fedakarlığın simgesi olan tüm annelerimizin Anneler Gününü kutluyorum” dedi.