BAŞKAN ALTAY, 2018’İ ÇALIŞANLARLA KARŞILADI

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 2017 yılının son akşamında ve 2018’in ilk saatlerinde görevi başında olan kamu görevlilerini, üniversite öğrencilerini ve 2018’in ilk bebeğini ziyaret etti.

İlk olarak Talha Bayrakçı Gençlik Merkezi’nde gençlerle bir araya gelen Başkan Altay, Gençlik Meclisi üyelerine 2017’de yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti ve 2018 için başarılar diledi.

Bosna Hersek Polis Karakolu ve 112 Acil Merkezi’nde nöbet tutan görevlileri de ziyaret eden Başkan Altay, Konya’nın ve Selçuklu’ nun huzuru ve güveni için görev başında ailelerinden uzak bir akşam geçiren personele teşekkür etti.

Daha sonra Selçuklu Belediyesi Tesisleri’ne geçerek burada temizlik hizmetlerinde çalışan personel ile bir araya gelen Başkan Altay, temizlik hizmetlerinin 7 gün 24 saat aralıksız devam ettiğini ve bu sayede Selçuklu’ nun Türkiye’nin en temiz ilçeleri arasında yer aldığını söyledi. Bu unvanından dolayı çalışanlara teşekkür eden Başkan Altay, temizlik hizmetlerinde görev almanın hem maddi karşılığı olduğunu hem de insanlara faydalı olması açısından manevi bir yönünün de bulunduğunu ifade etti.

Başkan Altay, 2018’in İlk Bebeğini Ziyaret Etti

Başkan Altay, 2018’in ilk saatlerinde Dr. Ali Kemal Belviranlı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde dünyaya gözlerini açan Bekir bebeği ziyaret etti.  Sevda ve İdris Koyun çiftinin ilk ve aynı zamanda 2018’inde ilk bebeği olan Bekir’e dini ve ülkesi için hayırlı evlat olmasını diledi. Başkan Altay’a ziyareti sırasında Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç’ta eşlik etti.

Başkan Altay ayrıca; “Her fırsatta hemşehrilerimizle birlikte olmaya özen gösteriyorum. Sadece seçimlerde hemşehri ziyareti yapan bir yönetim tarzımız olmadı. Bize görev veren hemşehrilerimizin sürekli yanında olmak belediyecilikte başarımızı artırıyor. Dua almadan, hal hatır sormadan ve belediye hizmetlerini hemşehrilerimizle istişare etmeden başarılı olmak mümkün değil. Bu vesile ile her zaman yanımızda olan, desteklerini hep arkamda hissettiğim ve dualarına şahitlik ettiğim hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi.