SELÇUKLU BAYRAMLAŞTI

Bayram sonrası ilk mesai günüde Selçuklu Belediyesi'nde personel bayramlaştı.

Bayram sonrası ilk mesai günüde Selçuklu Belediye Başkan Vekili Ali Sönmez, belediye personeli ile bayramlaştı. Sabah erken saatlerde Fen İşleri, Park Bahçeler, Destek Hizmetler, Tesisler ve Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü personeli ile bayramlaşan Sönmez, daha sonra sosyal tesislerde memur personelle bayramlaştı.

Selçuklu Belediyesi Başkan Yardımcıları ve birim müdürlerinin de hazır bulunduğu bayramlaşma programında konuşan Sönmez, başarılı ve özverili çalışmaları nedeniyle personele teşekkür etti ve çalışanların bayramını kutladı. Sönmez, "Belediye hizmetleri 7 gün 24 saat ve 365 gün kesintisiz devam eden kamu faaliyetidir. Bu görevleri yerine getirirken mesai mefhumu olmadan ailenizden, eşinizden ve dostunuzdan fedakarlık bu görevleri yapıyorsunuz. Yaptığınız gayretli çalışmalardan dolayı hepinize şahsım ve Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

Selçuklu'da Vatandaşlarımız Belediye Hizmetlerinden Memnun

Selçuklu Belediyesi hizmet binasında görev alan personelle de bayramlaşan Sönmez, Selçuklu Belediyesi'nin kurumsal başarısına vurgu yaptı. Yapılan memnuniyet araştırmaları ve anketlerinin Selçuklu Belediyesi'nin hizmetlerinden duyulan memnuniyeti ortaya koyduğunu ifade eden Sönmez,"Bu başarıda belediyemizin kurumsal kimliği, Başkanımız Uğur İbrahim Altay'ın prestijli projeleri ve siz değerleri personelimizin özveri ve gayretli çalışmalarının büyük payı var. Yaptığınız bu çalışmalardan dolayı hepinizi tebrik ediyor, çalışmalarınızın ve başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.