BAŞKAN ALTAY’DAN ATİKER KONYASPOR’A TEBRİK

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Süper Kupayı kazanan Atiker Konyaspor’u tebrik etti.

Konya’ya ve Anadolu’ya büyük bir sevinç yaşatan Atiker Konyasporlu futbolcular ve teknik heyete teşekkür eden Başkan Altay, “Bu yıl onbirincisi gerçekleştirilen Turkcell Süper Kupa finalinde Beşiktaş'ı 2-1'lik skorla mağlup ederek Süper Kupayı kazanan Atiker Konyasporumuzu kutluyorum. Konya’ya, Türkiye Kupasının ardından Süper Kupayı da getirerek hemşehrilerimize ilkleri yaşatan Atiker Konyaspor futbolcularını, teknik ekip ve yöneticilerini tebrik ediyorum” dedi.