ALTYAPIDAN SÜPER LİGE HOKEYCİLERİN BAŞARISI

Hokey'de Süper Lige çıkma başarısı gösteren Selçuklu Belediyesi Hokey Takımı Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ı makamında ziyaret etti. Şampiyon sporcular kupayı Başkan Altay'a verdiler.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 2016-2017 sezonunu şampiyon tamamlayarak Süper Lige yükselme başarısını gösteren  Selçuklu Belediyesi Hokey Takımını kabul etti. Başarılarından dolayı kulüp başkanı, antrenör ve sporcuları tebrik eden Başkan Altay, "Sizlerden Süper Lig'de de başarı ve şampiyonluk bekliyoruz" dedi.

Selçuklu Belediyesi'nin  tesisleşme ve lisanslı sporcu sayısı bakımından spora ve alt yapıya çok ciddi yatırımlar yaptığını ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Hem bireysel ve takımsal başarılar da aslında bunu gösteriyor. Sizin yaptığınız iş çok kıymetli,  aynı zamanda çok uzun ve  meşakkatli bir iş arkadaşlar. Uzun soluklu bir mücadelenin ardından şampiyon oldunuz. Hepinizi tebrik ediyorum. Süper Ligde başarılar diliyorum. Takımımız orada da başarılı olacaktır. Buna inancımız tam" dedi.

Başarınız Diğer Sporcularımızı Teşvik Ediyor

Başarıda istikrar ve takım ruhunun önemine vurgu yapan Başkan Altay, "Bence burada en çok takdir edilmesi gereken şey dışarıdan hiçbir transfer olmadan takımın kendi içinde bunu başarıyor olması. Aslında profesyonellik ve amatörlük arasındaki kısım da budur. Şan şöhret için belki kısa süreli başarılar için bu tür transferlerle yol alabilirsiniz ama kalıcı bir başarı olmaz. 7-8 yılda birliktesiniz ve kademe kademe ilerleyerek en son Süper Lig'e yükselmeyi başardınız. Tekrar tebrik ediyorum. Ama hedef her zaman daha iyisi daha yükseği olmalı.Bir gün inşallah Süper Lig şampiyonu olduğunuza da bizler şahitlik ederiz. O zaman sevincimiz kat kat artar. Rabbim yolunuzu açık etsin. Emeği geçen antrenörümüze ve kulüp müdürümüze de teşekkür ediyorum. Sizin bu başarılarınız diğer arkadaşlarınızı da teşvik ediyor, alttan gelen arkadaşlar için bir hedef oluşturuyorsunuz. İnşallah daha iyi olacak" dedi.

Ziyaretin sonunda şampiyon sporcular kupayı Başkan Altay'a verdiler. Ziyaret fotoğraf çekimi ile son buldu.