BAŞKAN ALTAY, "EN DEĞERLİ VARLIĞIMIZ ANNELERİMİZDİR"

Anneler günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayan  Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Peygamberimiz tarafından yüceltilen annelerimiz  her zaman sevgi, saygı ve iyiliğe layıktır" dedi.

Anneler Gününü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayan Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Anne, ailenin ve toplumun en değerli varlığıdır. Her yerde onun varlığını ve şefkatini hissetmek, görmek mümkündür. "Cennet anaların ayakları altındadır" ifadesi ile Peygamberimiz tarafından yüceltilen anneler, her zaman sevgi, saygı  ve iyiliğe layıktır. Toplumumuzun ve ailenin temelini oluşturan anne, geleceğimizi şekillendiren ve yönlendiren bir en değerli varlığımızdır" dedi.

Başkan Altay, toplumun temelinin aileye dayandığını ve aile içinde annelerin çok önemli bir yere sahip olduğunun altını çizerek, annelerimize ve yaşlılarımıza ihtiyaç içinde ve zor durumda olduklarında bakmakla yükümlü olduğumuzu söyledi.

Selçuklu Belediyesi olarak hanımlarımıza yönelik önemli hizmetler gerçekleştiriyoruz diyen Başkan Altay," Selçuklu’da hayata geçirdiğimiz aile yaşam merkezleri, hanım lokalleri ile ailenin temel taşı olan annelerin sosyal ve kültürel hayatını zenginleştirmek ve onları mutlu ederek aileyi mutlu etmeyi hedefliyoruz. Açılan spor salonları ve hanım lokallerimizle hanımlarımızın hem hoşça vakit geçirmelerini sağlıyor hem de kişisel gelişimlerine katkıda bulunuyoruz" dedi.

Bu vesile ile hakkın rahmetine kavuşmuş annelerin, şehit annelerinin ve sevginin, merhametin, fedakarlığın simgesi olan tüm annelerin Anneler Gününü kutluyorum” dedi.