BAŞKAN ALTAY, “İNSANLIĞIN KURTULUŞU PEYGAMBERİMİZİ ANLAMAKTAN GEÇİYOR”

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle yayınladığı mesajında,“Peygamber Efendimizin örnek yaşamını ve ahlakını hayatımıza rehber edinmeliyiz. İnsanlığın kurtuluşu O’nu anlamaktan geçiyor ”dedi.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Altay, “Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’in yeryüzüne teşriflerinin 1446. yıldönümünü dualarla yad ediyoruz. Alemlere müjdeleyici ve uyarıcı olarak gönderilen insanların en hayırlısı Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V), asırlar boyu insanlığa yol gösterici olmuştur. O’nun evrensel boyutu bulunan, temelinde insanlığın huzur ve mutluluğunu esas alan çağrısının anlaşılması, geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımıza, gençlerimize sağlıklı bir şekilde aktarılması için üzerimize düşeni yapmalıyız“dedi.

Selçuklu Belediyesi olarak yapılan programlar ve yayın hayatına kazandırdığımız birçok eserle Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’i anmaya ve anlatmaya çalıştıklarını söyleyen Başkan Altay, “Sevgi ve muhabbet sembolü olan Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’in hayatını anlatan çok sayıda farklı yayını temin ederek sivil toplum kuruluşları ile ortak çalışmalar yürüttük. O’nu anan ve anlatan bütün programların ve etkinliklerin içinde yer aldık. Bu duygu ve düşüncelerle rahmet, sevgi, hoşgörü ve adaletin temsilcisi, Allah'ın son elçisi Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’i duayla anıyor, tüm İslam Alemi’nin Kutlu Doğum Haftası’nı kutluyor, hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Allah O’nu ve O’nun yolunu anlayan ve yaşayanlardan eylesin” dedi.