BAŞKAN ALTAY,“YAŞLILARIN DUASINA TALİBİZ”

Selçuklu Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Cuma Buluşmalarının bu haftaki adresi Kosova Mahallesi oldu. Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, İtisam Vakfı Anadolu Camii’nde kılınan Cuma Namazı’nın ardından vatandaşlarla bir araya geldi.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, her Cuma ilçenin farklı bir mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek onlardan gelen istek ve önerileri dinlemeye devam ediyor. Cuma Namazını, Kosova Mahallesi İtisam Vakfı Anadolu Camii’nde kılan Başkan Altay, namaz sonrası vatandaşlarla sohbet etti.  Yürütülen belediyecilik hizmetleri hakkında vatandaşlara bilgi veren Başkan Altay’a, Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Ak Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı üyeleri, Selçuklu Belediyesi Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri de eşlik etti.

Kosova Mahallesi sakinlerinden gelen istek ve önerileri dinleyen Başkan Altay, 18-24 Mart Yaşlıya Saygı haftasını hatırlatarak, “Toplum olarak yaşlılarımıza sevgi, saygı ve ilgi göstermek, onların hayır duasını almak hepimizin sorumluluğu. Yaşlılarımız, büyüklerimiz, ana-babalarımız bizlerin her zaman başımızın tacıdır. Bizim inanç ve kültürümüz yaşlıya değer vermeyi onlara her zaman sahip çıkmayı öğütler. Selçuklu Belediyesi olarak yaşlılarımızın 7/24 yanında yer almaya devam ediyoruz.  Onların hayatını kolaylaştırmak ve hayır dualarını almak için çalışmaya devam edeceğiz. Biz bu hizmetlerle yaşlılarımızın duasına talibiz” dedi.