BAŞKAN ALTAY,“SELÇUKLU’DA EMEKLİLER BAŞ TACIMIZ”

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Işıklar, Mehmet Akif ve Sakarya Mahallesi’ndeki emekliler lokallerinden faydalanan emekliklerle bir araya geldi.  Lokallerin birlik ve beraberliğin adresi olduğunu ifade eden Başkan Altay,“Sunduğumuz hizmetlerden ne kadar çok vatandaşımız faydalanıyorsa bizlerin mutluluğu o kadar artıyor” dedi.

Selçuklu Belediyesi tarafından ilçenin farklı noktalarına kazandırılan lokaller, nezih ortamıyla emeklilerin vazgeçilmez mekanları arasından yer alıyor. Emeklilerin sosyal hayatını zenginleştiren ve birlikte hoşça vakit geçirmelerini sağlayan 9 emekli lokalinden yaklaşık 13 bin emekli faydalanıyor.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, sık sık ilçenin farklı noktalarında yer alan emekli lokallerini ziyaret ederek hizmet alan emeklilerle bir araya geliyor. Başkan Altay, ziyaretler kapsamında ilçede yer alan Mahperi Hatun, Mehmet Akif ve Sakarya Emekli Lokallerini ziyaret ederek lokallerden faydalanan emeklilerle sohbet etti.

Selçuklu Belediyesi tarafından ilçenin farklı yerlerine emeklilerin sosyal hayatını canlandırmak ve birlikte vakit geçirebilmelerini sağlamak amacıyla yaptırılan emekli lokallerinin yoğun ilgi gördüğünü ifade eden Başkan Altay,“ Belediyecilik hizmetlerinde hemşehrilerimizin ihtiyacı olan birçok alanda proje üreterek bu projeleri hayata geçiriyoruz. Emekli Lokalleri de bunlardan biri. Şu anda ilçemizde hizmet veren 9 lokalimizden emeklilerimiz faydalanıyor. Günlerinin büyük bir bölümünü bu lokallerde geçiren emekliler, gerçekleştirilen etkinliklerle zamanlarını iyi bir şekilde değerlendiriyor ve birlikte vakit geçiriyorlar. Büyüklerimizin hayır duasını almak ve onların isteklerine cevap vermek için her fırsatta lokallerimizi ziyaret ediyoruz. Selçuklu’da emekiler baş tacımızdır. Onlara hizmet etmek büyük bir mutluluk” dedi.

Yaşları 50 ile 85 arasında değişen vatandaşlar, bu lokallerde bir araya gelerek, sohbet ettiklerini ve son derece iyi vakit geçirdiklerini söylediler. Emekliler konağı müdavimi emekliler, insanların bir araya gelmesinde sosyal mekanların büyük önemi olduğuna dikkat çekerek, bu tür sosyal yapıların sayısının artmasını arzu ettiklerini ifade ettiler ve Selçuklu Belediye Başkanı Uğun İbrahim Altay’a teşekkür ettiler.