BAŞKAN ALTAY EKİPLERLE KAR NÖBETİNDE

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, gece kar temizleme ve yol açma çalışması yürüten ekipleri ziyaret etti.

Selçuklu’da gece –gündüz çalışmalara devam ettiklerini ifade eden Başkan Altay, kar temizliğinde hizmet veren ekiplere çay ikram etti.

Selçuklu Belediyesi geçtiğimiz hafta şehrimizi etkisi altına alan yoğun kar yağışı sonrasında başladığı kar temizleme ve yol açma çalışmalarına güçlü bir ekip ve iş makineleri ile aralıksız devam ediyor. Öncelikli olarak ana arterler, hastane yolları, okul bahçeleri, kaldırım ve pazar yerlerinin açık tutulması için çalışmalar 24 saat boyunca devam ediyor. Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da ilçenin farklı bölgelerinde gece ekipleri tarafından sürdürülen kar temizleme ve yol açma çalışmalarını yerinde inceledi. Özverili çalışmalarından dolayı personele teşekkür eden Başkan Altay, ekiplere çay ikramında bulundu.

Kar Temizleme Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor

Konya’nın son yılların en bereketli kışını yaşadığını ifade eden Başkan Altay,“İl merkezimizde çok yoğun bir kar yağışı mevcut ve kış şartlarından vatandaşlarımızın olumsuz etkilenmemesi için tüm ekiplerimizle birlikte 12 saat esasına dayalı olarak yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Gecenin bir saatinde ekiplerimiz çalışmaya devam ediyorlar. Amacımız ana arterleri ve insanlarımızın çokça kullandığı hastane civarlarını temiz tutabilmek ve ayrıca okul bahçelerini temizlemek. Dün itibariyle bunda çok büyük bir başarı yakalamıştık ama bugün akşama kadar tekrar yoğun bir kar yağışı oldu. An itibariyle de tekrar çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Selçuklu Belediyesi olarak tüm iş makineleri ve ekibimizle gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz diyen Başkan Altay,“Çalışmalarda pazar yerleri ve okul bahçeleri önceliğimiz. Sadece bir pazar yerinden 80 kamyon kar topladığımızı düşünürsek işimizin ne kadar zor olduğu anlaşılır. Ama biz Selçuklu olarak gece gündüz demeden vatandaşlarımızın bundan en az etkilenmesi için çok yoğun çaba harcıyoruz. Ayrıca kaldırımlarda 250’ye yakın personelimiz vatandaşlarımızın huzuru için kar temizliği yapıyor” dedi.