Güle Oynaya Camiye Gel

01 Haziran 2017 / 13 Ağustos 2017

• Etkinlik Saati

16:04 / 16:04

Selçuklu Belediyesi, 6-14 yaş aralığındaki çocukların camiye gelmesini özendirecek, camiyi tanıyıp, sevmelerine katkı sağlayacak örnek bir projeyi hayata geçiriyor. Çocukları cami ile buluşturacak olan "Güle Oynaya Camiye Gel" projesi için başvurular başladı. Proje kapsamında 19 Haziran - 13 Ağustos tarihleri arasında 40 gün sabah namazına gelen çocuklara bisiklet hediye edilecek.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ın sosyal medya hesaplarından duyurduğu proje çocuklarda büyük heyecan uyandırırken, toplumun her kesiminden övgü ve destek aldı. "Güle Oynaya Camiye Gel" projesinden Selçuklu'da ikamet eden 6-14 yaş arasındaki kız ve erkek çocukları yararlanabilecek.  1 Haziran'da başlayan proje ön kayıt başvuruları 9 Haziran'a kadar bununadiask.com  adresinden online olarak yapılabilecek. 19 Haziran ve 13 Ağustos tarihleri arasındaki 40 defa sabah namazına camiye gelen çocuklar bisiklet ile ödüllendirilecek.