Instagram Yarışmasında 10 Fotograf Ödüllendirildi

09 Mayıs 2016 / 09 Mayıs 2016

• Etkinlik Saati

16:00 / 17:00

Selçuklu Belediyesi tarafından sosyal medya hesabı instagram üzerinden #selcukluokuyor başlığı ile düzenlenen fotoğraf yarışmasında başarılı olan fotoğraflar ödüllendirildi. Kütüphaneler haftası kapsamında düzenlenen ve kitap okuma alışkanlığının yaygınlaştırılmasını amaçlayan yarışmaya amatör ve profesyonel fotoğrafçılar objektiflerinden derledikler fotoğraflarla katıldı. 280 fotoğrafın katıldığı yarışmada seçici kurulun değerlendirmeleri sonucunda ilk 10’a girmeyi başaran fotoğraflar ödüllendirildi.  Başarılı olanlara ödülleri Selçuklu Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen törenle belediye meclis üyeleri tarafından verildi.

#selcukluokuyor hastagi ile yapılan yarışmada değerlendirmeler sonucunda dereceye giren yarışmacılar ve ödülleri şöyle;
 1. ci Ercan Sungur Canon D700
 2. ci Sena Şahin Samsung Galaxy j7 cep tel
 3. cü Ayşe Özyer Samsung Galaxy Mini tablet

Ayrıca yarışma sonucunda dereceye giren ilk 10 kişiye 1 adet telefon lensi ve 100 temel eser seti hediye edildi.