Son günlerde belediyemize yapılan şikayetlerle;

Konya’da işadamlarının arandığı Selçuklu Belediye Başkanı, Başkan Yardımcıları ve idarecilerimizin isimleri kullanılarak Suriye başta olmak üzere kimsesiz çocuklar ve farklı yardım kuruluşlarına bağış toplandığı ile ilgili bilgiler gelmektedir.

Kötü niyetli ve dolandırıcılık hissi ile banka hesap numaraları ve IBAN numaraları verilmekte bu hesaplara nakti yardım talep edilmektedir.

Belediye yöneticilerimizin selamları ile aranan işadamı ve hemşehrilerimizden elde edilen bilgiler doğrultusunda bu konu ile ilgili yasal işlemler başlatılmıştır.

Selçuklu Belediyemiz, kanunların elverdiği sınırlar içinde Kurumsal Kimliği dışında hiçbir ferdi yardım kampanyasının içinde yer almamaktadır.

Hemşehrilerimizin  bu konuda duyarlı olmalarını  ve kötü niyetli bu kişi veya kişileri emniyet görevlilerimize bildirmeleri hususunda gerekli hassasiyeti göstermelerini diliyoruz.

Belediye yöneticilerimizin adını kullanarak yardım talep edenlerle ilgili yasal sürecin başladığını, yardımsever hemşehrilerimizin iyi niyetlerini suistimal edenlerin kanunlar karşısında hesap vereceğini kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Son Duyurular

IPARD 2014-2020 Programı

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu
Alacakların Yeniden Yapılandırılması

7020 sayılı kanun, Emlak, Çevre Temizlik Vergisi, İlan Reklam Vergisi ve Eğlence Vergisi borçlarını yeniden yapılandırarak peşin veya taksitle ödeme imkânı sağlamaktadır.