Sivil toplum kuruluşları, üniversiteler ve vakıflarla birlikte birçok proje gerçekleştiren Selçuklu Belediyesi, yeni bir destek programı ile projelere olan katkılarına devam ediyor. Selçuklu sınırları içerisinde yaşayan bireylerin, öğrencilerin, kamu ve sivil kuruluşların projelerini desteklemek üzere oluşturulan Selçuklu Belediyesi Proje Destek Programı, 5393 sayılı Belediye Kanunun 14. Maddesinde belirtilen Belediyenin görev ve sorumlulukları çerçevesinde bulunan konularla ilgili projeleri destekleyecek. Öğrenci toplulukları, üniversiteler, dernekler, vakıflar, kamu kurum ve kuruluşlarının yaralanabileceği proje destek programında nakdi bir yardım olmayacak, Selçuklu Belediyesi tarafından seçilen proje ve programların uygulanmasına destek verilecek.

Detaylar için linklere tıklayınız.

Dosyalar

Son Duyurular

IPARD 2014-2020 Programı

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu
Alacakların Yeniden Yapılandırılması

7020 sayılı kanun, Emlak, Çevre Temizlik Vergisi, İlan Reklam Vergisi ve Eğlence Vergisi borçlarını yeniden yapılandırarak peşin veya taksitle ödeme imkânı sağlamaktadır.
2017 Yılı LALE FOTOĞRAF YARIŞMASI Sonuçları