KELEBEKLER VADİSİ’NDE LALE

1)   YARIŞMANIN ADI

Kelebekler Vadisi’nde Lale Fotoğraf Yarışması

2)   YARIŞMANIN AMACI

Selçuklu İlçesi’nin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından 2016 yılı Nisan ve Mayıs ayı içerisinde gerçekleştirilecek olan  “Lale Fotoğraf”  yarışmasıdır. Yarışmaya Türkiye genelinden amatör ve profesyonel fotoğrafçılar katılacaklardır.

3) BAŞVURU TARİHİ

Başvurular 11 Nisan 2016 tarihinde başlayacak ve 20 Mayıs 2016 tarihinde saat 23.59 da sona erecektir

4) DEĞERLENDİRME

Fotoğrafların değerlendirilmesi 25 Mayıs 2016 tarihinde 6 kişilik seçici kurul tarafından yapılacaktır.

5 )ÖDÜLLER

Ödül töreni idarenin belirleyeceği bir tarihte Selçuklu Belediyesi Sosyal Tesislerde gerçekleştirilecektir.

Yarışmaya katılarak dereceye giren ilk 10 katılımcılar için ödüller aşağıdaki gibidir ;

·           Birinciye                :  1 adet fotoğraf makinesi

·           İkinciye                  :  1 Adet Cep telefonu

·           Üçüncüye            :  1 Adet mini tablet

1 adet telefon lensi

Dereceye giren diğer 7 kişiye şu ödüller verilecektir.

·         1 adet telefon lensi

6) KATILIM ŞARTLARI

1.      Yarışmaya amatör ve profesyonel tüm fotoğrafçılar katılabilir.

2.      Yarışmaya katılacak fotoğraflar  ‘iyikiselcukludayasiyorum’ etiketi ile paylaşarak yarışmaya katılmış sayılacaktır.

3.      Yarışma sonunda dereceye giren ilk 10 (on)  kişiye ödüller verilecektir.

4.      Yarışmaya katılan fotoğrafların hashtag ile birlikte nerde çekildiğine dair bilgi notu verilmelidir.

5.      Yarışma fotoğrafları Selçuklu sınırları içerisinde olacaktır

6.      Fotoğraflar instagram hesabı üzerinden paylaşılacaktır. Diğer sosyal medya hesaplarından katılan fotoğraflar kabul edilmeyecektir.

7.      Jüri üyeleri tarafından fotoğrafın kendisine ait olmadığı tespit edilen katılımcı yarışmadan elenir.

8.      Fotoğrafların, fotoğraf makinesiyle ve yarışmacı tarafından çekilmiş olması gerekmektedir. Kişiye  ait olmayan fotoğraflarla başvurulması  halinde, telif haklarıyla ilgili hukuksal sorumluluk kişinin kendine ait olacaktır.

9.      Yarışmaya gönderilen fotoğraflar daha önce başka bir yarışmada derece ve ödül almamış olmalıdır.

10.  Her yarışmacı yarışmaya en fazla  5 (beş) fotoğraf ile katılabilir.

11.  Yarışmanın son katılım tarihi 20 Mayıs 2016 ve saat 23.59 ‘a kadardır.Bu tarihten sonra gönderilen fotoğraflar yarışmaya kabul edilmeyecektir.

12.  Katılım şartlarına uymayan fotoğraflar yarışma dışı bırakılacaklardır.

13.  Katılım şartlarına uymayan fotoğraflar ödül almış olsa bile ödülleri iptal edilecektir.

14.  Belediye, fotoğrafları basılı ve görsel yayınlarında, web sitesinde duyuru ve tanıtım amaçlı olarak ve bunlarla sınırlı olmaksızın her şekilde eser sahibinin adını belirterek veya belirtmeyerek kullanabilecektir.

15.  Belediye fotoğrafın özgün niteliği, kadrajı, boyutu vb. unsurlarında her türlü değişikliği yaparak kullanabilir.

16.  Belediye kendi faaliyetleri haricinde fotoğrafları 3. Kişilere vermeyecektir. Ancak düşük çözünürlükte web sitesinde yayınlayabilir.

17.  Bu çalışmada çekilen tüm fotoğraflar belediye arşivine alınacaktır

18.  Yarışmada ödül alan fotoğrafların her hakkı Belediye’ye ait olacaktır.

19.  Yarışma koordinatörlerinin eline ulaşmayan fotoğraflardan koordinatörler sorumlu olmayacaktır.

20.  Yarışmaya katılanlar bu şartname hükümlerini kabul etmiş sayılırlar.

21.  İnstagram kullanıcıların hesapları ödül törenine kadar gizli kalmayacaktır.

22.  İnstagram kullanıcıların  Selçuklu Belediyesi’nin  ‘selbel’  adlı hesabı takip etmelidir.

Dosyalar

Son Duyurular

2018 YILI PROJE DESTEK PROGRAMI

2018 yılı proje destek programı başlıyor.
IPARD 2014-2020 Programı

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu